Среда, Октомври 21, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Е-ДНЕВНИК  Презентација на проектот Електронски Дневник - ednevnik.mon.gov.mk

На 8 февруари Министерот за образование и наука, пред директорите и професорите по информатика од сите средни училишта на Р. Македонија, го презентираше проектот Е-дневник на Министерството за образование и наука.

Од 1-ви март 2011 година во сите средни училишта на Р. Македонија официјално стартува електронско водење на дневници.

За таа цел, за професорите во нашето училиште, организиравме презентација на опис на проектот и работилница.

e-dnevnik-1

e-dnevnik-2

e-dnevnik-3

e-dnevnik-4

e-dnevnik-5

e-dnevnik-6

e-dnevnik-7

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?