Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ДЕН НА ДРВОТО - 31 март 2011 година

31 Март – Денот на дрвото, во нашето училиште беше одбележан преку неколку активности во кои се вклучија сите ученици. 

Дел од учениците се посветија на средување на ентериерот во училиштето и засадување на цвеќиња кои ќе го разубавуваат работниот простор.

Останатите ученици, освен уредувањето на училишниот двор, засадија дрвца во кругот на училиштето и надвор од него.

Со успешното реализирање на овие активности ја остваривме нашата заедничка цел – да засадиме дрвја, со што вложуваме  во нашата иднина.

Den-na-drvo

 

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?