Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Регионални средби на училишни хорови и оркестри - 29.04.2011 год. Битола

На 29.04.2011 год. (петок), хорската група од нашето училиште, под менторство на проф. Стојан Трајковски, учествуваше на Регионалните средби на училишни хорови, кои се одржаа во просториите на ОУ „Елпида Караманди“ во Битола.

Меѓу конкуренцијата од повеќе основни и средни училишта, нашите ученици го освоија првото место.

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?