Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

РЕЗУЛТАТИ од Меѓународниот натпревар по математика КЕНГУР 2013

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?