Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ИЗВЕСТУВАЊЕ - за пријавување на Државна матура 2013 - повеќе информации

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?