Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ВАЖНО! СТИПЕНДИИ ЗА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ МАТУРАНТИ

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИНТЕРНИ ИСИТИ И ПРОЕКТНИ ЗАДАЧИ ОД УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ - АВГУСТОВСКИ ИСПИТЕН РОК

ПРИЈАВУВАЊЕ ВО АВГУСТОВСКИ ИСПИТЕН РОК - ДРЖАВНА МАТУРА , УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

ТЕРМИНИ ЗА ПРИГОВОРИ - УПАТСТВО ЗА ПРИГОВОРИ

ФОРМУЛАР ЗА ПРИГОВОР ЗА ДРЖАВНА МАТУРА - ПРИМЕР УПЛАТНИЦА ЗА ПРИГОВОР

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД УЧИЛИШНАТА МАТУРСКА КОМИСИЈА

РЕЗУЛТАТИ - ОД ОДРЖАНИТЕ МАТУРСКИ ИСПИТИ - ОД ДРЖАВНА МАТУРА, УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

ПРАВИЛА - ЗА ПОЛАГАЊЕ НА МАТУРСКИ ИСПИТИ

ОБЈАВУВАЊЕ  - НА РЕЗУЛТАТИ ОД ДРЖАВНА МАТУРА

ТЕРМИНИ - ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЕКСТЕРНИ ИСПИТИ ОД ДРЖАВНА МАТУРА 

ИНФОРМАЦИЈА - ЗА КОНКУРСИТЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ - студиска 2013/2014

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?