Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ЗАПОЧНАА ДЕНОВИТЕ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК 2014

 Денес  во СОУ „Крсте П. Мисирков“ Демир Хисар од страна на претседателот на училишната заедница Ана Анѓелевска беа отворени деновите по повод патрониот празник на нашето училиште. 

На наше задоволство на отворањето присуствуваше градоначалникот Љупчо Блажевски, Владо Најдовски со сопругата, родители на ученици во училиштето, присутна беше и Снежана Најдовска директор на Психијатриска болница-Демир Хисар со сопругот Љупчо Најдовски.

Во нивно присуство беше извршена презентација „3а животот и делото на Крсте Мисирков“ под менторство на наставникот Славче Велјановски.

Особено силен впечаток кај присутните остави презентацијата на ученичката Александра Најдовска на тема „Историјата низ карикатури“ под менторство на наставникот Гоце Стојановски.

Во училиштето продолжуваат активностите по повод патрониот празник на училиштето.

Patron-1

 

Patron-2

Patron-3

Patron-4

Patron-5

Patron-6

Patron-7

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?