Сабота, Февруари 29, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК - 11.11.2014

Денес, втор ден од одбележувањето на „Денови по повод Патрониот празник“ на нашето училиште.

Проследете ги денешните активности низ слики...

 11 1

11 2

 

11 3

11 4

11 5

11 6

11 7

11 8

11 9

11 10

11 11

11 12

11 13

11 14

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?