Сабота, Февруари 29, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК – 12.11.2014

 Во текот на денешниот ден 12.11.2014 година, беа презентирани активности,  кои учениците ги имаат реализирано по предметите од областа на Природните науки,  под менторство на професорите од природно-математичката група на предмети.

Пофалници беа доделени на учениците кои покажаа особена активност во Тимот за техничка поддршка на ИКТ во училиштето.

Гости кои присуствуваа при реализација на денешните активности беа:  Билјана Блажевска, заменик директор во ООУ „Гоце Делчев“ Демир Хисар и Ана Настевска Попов, психолог во истото училиште.

12 11 1

12 11 3

12 11 2

12 11 4

12 11 5

12 11 6

12 11 8

12 11 9

12 11 11

12 11 12

12 11 16

12 11 17

12 11 21

12 11 22

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?