Сабота, Февруари 29, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК – 13.11.2014                            „СТОП ЗА УНИШТУВАЊЕTO НА ШУМИТЕ“

 Под мотото „Дрвото е многу повеќе од топол дом“, учениците и наставниците од шумарско дрвопреработувачката струка, пред почитуваниот гостин Васко Младеновски, вработен во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, подружница Демир Хисар, а по повод Патрониот празник на училиштето, презентираа дел од своите активности.

Учениците и наставниците од СОУ „Крсте Петков Мисирков“ Демир Хисар, ја испратија пораката „СТОП ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ШУМИТЕ“.

Активностите ги презентираа ученичките Ана Марија Марковска и Александра Јанкуловска од втора-4 клас шумарско-дрвопреработувачка струка.

13 11 1

13 11 2

13 11 3

13 11 4

13 11 5

13 11 6

13 11 7

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?