Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК – 14.11.2014

 Денес,  по повод деновите на патрониот празник на училиштето,  гости во нашето училиште беа претседателот на Училишниот одбор, Александра  Јовановска, претседателот на Совет на родители, Елизабета Трајчевска, Раде Талевски - соработник на училиштето, претставници од ЦПЛИП Порака Демир Хисар и специјалниот гостин Божин Талевски.

1 14 11 3

14 11 7 

На денешниот ден, учениците од СОУ „Крсте П.Мисирков“ се претставија со ликовни творби,   изработени во повеќе техники под менторство на професорката Дијана Колонџоска.

14 11 8

14 11 16 14 11 18 

Директорот на училиштето заедно со претседателот на Порака Демир Хисар, г-дин Љубе Димчевски, свечено ја пуштија во употреба пристапната рампа на училиштето.

14 11 21

14 11 22

После активностите, следеше дебата пред присутните гости за  улогата на Училишниот одбор и Советот на родители во работењето на училиштето. како и за улогата на невладиниот сектор во поддршката и взаемната соработка со училиштето.

14 11 23

14 11 24 

14 11 27 

Активностите завршија со спортскиот натпревар во одбојка помеѓу професорите, учениците  и родителите.

14 11 29

14 11 44

14 11 30

14 11 31

14 11 32

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?