Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК – 17.11.2014

 Со несмален интензитет и  денес, 17.11.2014 година, продолжуваат активностите по повод Патрониот празник на училиштето.

17 11 1

17 11 2

17 11 3

 Училишниот хор, под диригентство на професорот Стојан Трајковски, се претстави со неколку нумери пред денешните гости, претседателот на Советот на општина Демир Хисар, Јосиф Ристевски, советниците на општината и претставниците на општинскиот Црвен Крст.

17 11 4

 Соло музичка изведба имаше ученичката Александра Најдовска.

17 11 5

Новиот број на училишниот билтен, кој излегува еднаш годишно, беше промовиран од страна на стручниот соработник на училиштето, Наталина Станојовска.

17 11 6

 17 11 15

17 11 8

17 11 9

Активностите и соработката со општинскиот Црвен крст во изминатиот период, беа презентирани од учениците активисти на Црвениот крст.

17 11 10

Завршната активност ја имаше д-р Драган Јовановски со предавање на тема „Здрава храна“.

17 11 11

17 11 12

17 11 13

17 11 14

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?