Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК - 18.11.2014

Положено свежо цвеќе на спомен плочата на нашиот Патрон, Крсте Петков Мисирков, во дворот на училиштето.

 18 11 01

18 11 02

18 11 03

Свечено пуштање во употреба на НАСТАВНА ШУМА

18 11 04

18 11 05

18 11 06

18 11 08

18 11 09

18 11 10

На одбележувањето на Патрониот празник, гости ни беа претставниците од партнер-училиштето „ДРИТА“ - Кичево, од проектот МИО, предводени од Директорот на училиштето „ДРИТА“ - Кичево.

DSC 0123

18 11 13

18 11 14

18 11 15

Се одржа и спортски натпревар во одбојка, помеѓу екипи составени од родители, наставници и ученици.

18 11 11

18 11 12

 Свечено обраќање на Градоначалникот на Општина Демир Хисар, Љупчо Блажевски.

18 11 19

Промоција на Тријазичник, Англиско-Македонски-Албански.

18 11 16

18 11 17

18 11 18

Обраќање на Директорот на училиштето, Ќире Ристевски.

18 11 20

Свечено доделување на благодарници за допринос и за соработка со училиштето.

18 11 22

18 11 23

18 11 21

18 11 24

 18 11 25

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?