Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ДРВОТО - декември 2014

Во согласност со програмата за работа на училиштето, денот на дрвото беше одбележан со низа активности, чистење и уредување на училишната зграда и дворот на училиштето, засадување на садници, доделување на награди по објавен ликовен и литературен конкурс и др.

DSC 0201 

DSC 0203

DSC 0204

DSC 0205

DSC 0206

DSC 0207

DSC 0208

DSC 0209

DSC 0212

DSC 0213

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?