Понеделник, Јануари 27, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ПОЛУГОДИШЕН РАСПУСТ

Полугодишниот распуст за учениците започнува на 31.12.2014 и ќе трае до 19.01.2015г.

Првиот наставен ден од второто полугодие е на 20.01.2015г. (вторник).

Соопштувањето на постигнатиот успех и поведение во првото полугодие од учебната 2014/2015 година е на 09.01.2015 (петок) во 10:00 ч. со присуство на родителите.

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?