Понеделник, Август 10, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА - 24.01.2015г.

На ден 24.01.2015 година (сабота) во просториите на СОУ „Крсте Петков Мисирков“ се одржа Општински натпревар по математика за учениците од средното образование.

 

На натпреварот учествуваа следните ученици:

   I година

Јована Лозановска

Николина Димовска

   II година

Ана Анѓелевска
Александар Ангелевски
Настасија Јолеска
Анастасија Поповска

   III година

Марија Трајковска

   IV година

Стефан Мирчевски

Горан Велјановски

Емилија Крстевска

Мартина Велковска

Марија Пауноска

Фросина Митрејчевска

Маја Димитриевска

Ученикот Стефан Мирчевски под менторство на проф. Дијана Ивановска освои трета награда и ученичката Ана Анѓелевска под менторство на проф. Маја Лозановска освои пофалница.

Им посакуваме успех на престојниот 38 – ми Регионален натпревар што ќе се одржи во Прилеп на 14.02.2015 година!

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?