Сабота, Декември 14, 2019
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Број на гласачи
1048
Прв глас
Четврток, 03 Март 2011 08:42
Последен глас
Понеделник, 18 Ноември 2019 16:05

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Hits Percent Graph
Да
863 82.3%
Не
176 16.8%

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?