Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ЈАВНИ НАБАВКИ 2018

Годишен план

 

ЈАВНИ НАБАВКИ 2016

Годишен план

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?