Четврток, Септември 24, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Корисни линкови

Sakam-Knigi                 i-like                   SMM

DIC                 bro                  znam

moja-kniga                 cooleria                  Prosvetnodelo

ICT

Министерство за образование и наука

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?