Четврток, Септември 24, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРНИТЕ ИСПИТИ - МАТУРА 2018:

Државна матура - гимназиско образование
Училишна матура - гимназиско образование
 

Училишен извештај од одржаната МАТУРА 2009/2010г.

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?