Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ - БИОЛОГИЈА

МАТЕРИЈАЛИ!!!

Значењето на проектната активност Биологија - тука!

Подготовка за реализација на наставен час со содржини од Еко училиште - тука!

Упатства за одржување на здрава животна средина во училиштето - тука!


Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?