Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ - КУЛТУРА НА ЗДРАВО ЖИВЕЕЊЕ

МАТЕРИЈАЛИ!!!

Значењето на проектната активност Култура за здраво живеење - тука!

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?