Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
РАСПОРЕД ЗА ЧАСОВИ
(Училиштето работи во една смена)
 
 

1 час

07:50 – 08:35

мал одмор

08:35 – 08:40

2 час

08:40 – 09:25

голем одмор

09:25 – 09:45

3 час

09:45 – 10:30

голем одмор

10:30 – 10:45

4 час

10:45 – 11:30

мал одмор

11:30 – 11:35

5 час

11:35 – 12:20

мал одмор

12:20 – 12:25

6 час

12:25 – 13:10

мал одмор

13:10 – 13:15

7 час

13:15 – 13:50

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?