Среда, Октомври 21, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Родители

 Членови на Совет на родителиПретставници од прва година

 Даниела Карчевска 

 Ирена Стевковски   

Претставници од втора година

Борис Наумовски

 Раде Коруновски

Претставници од трета година

 Нада Трајковска 

 Никола Настевски

Претставници од четврта година

 Горан Талевски

 Пецо Деспотовски - претседател на Совет на родители

 


Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?