Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
Предмет:       АНГЛИСКИ ЈАЗИК                                  
Професор:    ВЕСНА МИНОВСКА

Изразување и творење на англиски јазик.

Perfect nature             The role of flowers in our classroom

 

Линкови за користење на сите јазични вештини: читање, пишување, зборување и слушање.

Линкови за користење на електронски речници.

 Еко-училиште - Оперативен план за час

 


ДОДАТНА НАСТАВА

 

Уживајте во она што ни го подготвија учениците од трета година гимназија од додатната настава по англиски јазик (ментор - Весна Миновска), во пресрет на престојните празници, што дополнително допринесе за збогатување на предпразничната атмосфера преку нашата електронска огласна табла.....овде!

 

Предмет:       АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Професор:    ВЕРА ДАЈОВСКА

Публикација - Секција по Англиски јазик

Извештај - Новинарски клуб

Фото галерија од презентацијата на Новинарскиот клуб

 

 

     

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?