Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
Предмет:       МАТЕМАТИКА
Професор:    МАЈА ЛОЗАНОВСКА
IV година
     Тема 2
 
 

Предмет:       МАТЕМАТИКА
Професор:    ДИЈАНА ИВАНОВСКА

Презентации: 

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?