Петок, Ноември 22, 2019
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ЕКО занимливости

             Poglavica   

  ХИМНА НА ПРИРОДАТА

              budenje_na_denot 

        ФАСЦИНАНТНО  

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?