Петок, Ноември 22, 2019
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ПЛАН НА АКТИВНОСТИ

Trash fashion натпревар за средни училишта


Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?