Понеделник, Јануари 27, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

10-ти состанок на ЕКО одборот

9-ти состанок на ЕКО одборот

4-ти состанок на ЕКО одборот

ЕКО ОДБОР

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ЈП КОМУНАЛЕЦ - Меморандум!

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?