Среда, Јуни 03, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

 Nova-MJ-1

Маја Јошевска

професор по македонски јазик и литература

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?