Понеделник, Јули 06, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

scan11

Мирјана Ристевска

дипломиран инжинер по хемија

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?