Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Отворен ден

 

ПОНЕДЕЛНИК е прогласен за отворен ден на училиштето.

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?