Четврток, Септември 24, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Мисија

„ОТВОРЕНО И КРЕАТИВНО УЧИЛИШТЕ СО ПРИЈАТНА КЛИМА, КОЈА ОВОЗМОЖУВА РЕАЛИЗАЦИЈА НА КВАЛИТЕТНА И СОВРЕМЕНА НАСТАВА, СО ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ ЗА ИНДИВИДУАЛЕН РАЗВОЈ!“

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?