Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Визија

„СТЕКНУВАЊЕ НА ЗНАЕЊА ПРЕКУ СОВРЕМЕНИ ФОРМИ И МЕТОДИ НА РАБОТА, ЗА НИВНО ЕФЕКТИВНО И ЕФИКАСНО ПРИМЕНУВАЊЕ ВО ИДНИНА!"

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?