Четврток, Септември 24, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ОГЛАС - за упис на ученици во прва година

РАНГ ЛИСТИ 
ЈУНСКИ УПИСЕН РОК - прво пријавување   - гимназиско образование
                                                           - шумарско-дрвопреработувачка струка
                             - второ пријавување - гимназиско образование
                                                           - шумарско-дрвопреработувачка струка

ФЛАЕР - за упис во прва година

ФЛАЕР - за упис во трета година гимназија и избор на подрачје

ПРЕЗЕНТАЦИЈА за Електротехничка струка

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?