Недела, Мај 31, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
image image image
Вака ни започна учебната година...
43 години постоење
Училишен двор
Вака ни започна учебната година... Познатиот шоумен, музичар, прекрасен актер, талентиран писател, светски, а наш... ИГОР ЏАМБАЗОВ, со гордост ќе прераскажуваме, дека токму ТОЈ,   Читај повеќе...
43 години постоење Оваа година училиштето слави 43 години постоење, 1975-2018 година. Читај повеќе...
Училишен двор Омилено место на учениците и вработените за одмор и рекреација. Уреден во стилот на пејзажна архитектура со естетска и рекреативна цел.  Читај повеќе...

ОД УЧЕНИЦИТЕ ОД ДОДАТНАТА НАСТАВА ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК!   Valentine's Day

Читај повеќе: Англиски јазик - Додатна настава

 

СВЕТСКИ ДЕН ЗА ЗАШТИТА НА ПОДВОДНИТЕ ЖИВЕАЛИШТА - Одбележување. 

Читај повеќе: Подводни живеалишта

 

ИНФОРМАЦИЈА - од еко одборот во врска со изработката на еко кодексот на нашето училиште.

Читај повеќе: Еко Кодекс

   

СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ ВО ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА!  Во согласност со проектот Еко Училиште, на часовите по спорт и спортски активности, учениците од втора и трета година, под менторство на професорот Виктор Митревски, работат на остварувањето на неколку интересни идеи и активности.

Читај повеќе: Спортски активности

 

ЧЕСТИТКИ! Сите ученици и вработени од СОУ „Крсте Петков Мисирков Ви ја честитаат Новата Година, Ви посакуваат здравје, љубов и многу понатамошни успеси, како и среќни и весели Божиќни празници.

Читај повеќе: Честитки

   

Страница 16 од 18

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Facebook

Последни галерии

Новости

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Екскурзија

Оваа учебна година учениците од III и IV година реализираа повеќе дневна меѓународна екскурзија во Будимпешта, Унгарија.

Повеќе..
ПАТРОНАТ

ПАТРОНАТ   На 17.11.2010 година средното општинско училиште Крсте Петков Мисирков го одбележува својот патронат, со свечена програма по тој повод и со организирање на спортски натпревари.

Повеќе..
Униформи

Минатата учебна година за прв пат од постоењето на нашето училиште беа воведени во употреба работни униформи за сите ученици во училиштето.

Повеќе..
УПН

Програма: УСЛОВЕН ПАРИЧЕН НАДОМЕСТОК (УПН) - обезбедува парични надоместоци на домаќинства (кои се квалификуваат за социјална парична помош),

Повеќе..
TRASH FASHION

Подготовки за натпреварот TRASH FASHION

Повеќе..
Прелиминарни резултати 2016

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ од екстерното проверување, извршено на ден 07.06.2016 и 10.06.2016 год.  АКЦИСКИ ПЛАН

Повеќе..